Yükleniyor...
Mextup Nedir? Nasıl Çalışır?
Son Güncelleme 31.10.2021 20:51

Mextup Nedir? Nasıl Çalışır?

Mextup, kolayca mektup yazıp, dilediğiniz adrese gönderebileceğiniz hızlı mektup servisidir. Site üzerinden yazıp gönderdiğiniz mektupların gerçek hali özel yazıcılar aracılığıyla basılır ve sizin belirlediğiniz adrese gönderilmek üzere postaya verilir.


a) MEXTUP İLE NASIL MEKTUP YAZILIR?

Mektup yazmak için öncelikle sitemize kayıtlı değilseniz kayıt olmanız gerekmektedir. Üye girişi yaptıktan sonra menüden Mektup Yaz butonuna tıklayarak mektubunuzu yazmaya başlayabilirsiniz. İlerleyen adımlarda fotoğraf ekleme, alıcı adresi seçimi vb. kısımlar karşınıza çıkacaktır.

b) MEXTUP'UN FAYDALARI NELERDİR?

1) Kağıt, kalem, zarf aramanıza gerek kalmaz ve kolayca fotoğraf gönderebilirsiniz.

2) Oturduğunuz yerden gönderim yapabilirsiniz. Herhangi bir yere gitmenize gerek kalmayacaktır.

3) Mektubunuza kolayca resim ve fotoğraf ekleyebilirsiniz. Fotoğraflarınız özel fotoğraf kağıdına basılır.

4) Mektubunuzun nerede olduğunu, teslim edilip edilmediğini takip edebilirsiniz.

5) Mektubunuzun yazı stili, kağıt rengi, zarf rengi vb. birçok özelliği sizin seçiminizdedir.

6) İster telefon ister bilgisayar isterseniz de tabletinizden kolayca kullanabilirsiniz.

- Kısaca, Mextup sayesinde yerinizden bile kalkmadan istediğiniz adrese mektup yazıp gönderebilirsiniz.

c) MEKTUP ÜCRETİ NEDİR?

Sabit bir fiyat yoktur. Fiyatlarımız 26 TL'den başlamaktadır. Mektubunuzun uzunluğuna, eklediğiniz fotoğraf sayısına, zarf, kağıt rengi seçimi gibi etkenlere göre fiyat değişmektedir. İlerleyen adımlarda ödeme yapmadan önce detaylı bir şekilde neye ne kadar ödediğinizi görebilirsiniz.

d) ÖDEME NASIL YAPILIYOR?

1) Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Ödeme yapabilmeniz için kartınızın internet alışverişlerine açık olması gerekmektedir. Ayrıca güvenliğiniz gereği sistemimizde 3D Secure kullanılmaktadır (SMS onay kodu gelmeden herhangi bir işlem yapılmaz).

2) Mobil ödeme kullanarak telefon numaranızla da ödeme yapabilirsiniz. Ücret, hattınız faturalıysa faturanızdan, faturasız ise TL bakiyenizden tahsil edilir.

e) MEKTUBUM KAÇ GÜNDE TESLİM EDİLİR?

Hafta içi 16:30'a kadar verilen siparişler aynı gün postaya verilir. Mektuplarımız Bursa çıkışlı olup İstanbul, Ankara, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Eskişehir vb. gibi şehirlere 2 günde teslim edilir. Diğer uzak illere ise 3 günde teslim edilmektedir. Örneğin İstanbul'a mektup göndereceğinizi varsayarsak Pazartesi akşamı yazdığınız mektup Salı günü postaya verilir. Perşembe günü adrese teslim edilir. Aynı durumda İstanbul değilde Gaziantep'e gönderilen mektup Cuma günü adrese teslim edilmiş olacaktır.

f) GİZLİLİK VE GÜVENLİK

Mextup üzerinden yazılan mektuplarda "Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası" geçerli olup mektuplara ait içerikler farklı kişi ve kurumlarla paylaşılamayacak ve yayınlanamayacaktır. Mektubunuz kelime filtremize takılırsa gerekli durumlarda (suç, tehdit, terör vb. konularla alakalı kelimeler) incelemeye alınabilir.