Yükleniyor...
Cezaevindeki Sevgiliye Mektup
Son Güncelleme 17.01.2020 11:38

Cezaevindeki Sevgiliye Mektup

Cezaevindeki sevgiliye mektup yazmak istiyorsunuz fakat aklınıza pek bir şey gelmiyor mu? O zaman aşağıda sizler için özel olarak hazırlamış olduğumuz mektup örnekleri size güzel fikirler verebilir.


CEZAEVİNE MEKTUP ÖRNEKLERİ


1) Cezaevine sevgiliye mektup

Benim tatlı sevgilim,
Gel artık yeter bu kadar ayrılık sen benim her şeyim, bir tanemsin. Bu kadar yalan dolan arasında tek gerçek sensin hayatımda. İnsanlar, hayat, bu dünya, her şey çok basit ve yapmacık geliyor. Herkes menfaat derdinde. Zaman her şeye en güzel ilaç. Elbet Rabbim güzel kapıları açar bir tanem. Sen üzülme ben üzülürüm ikimizin yerine.
Sen üzülünce sanki bütün her şey benim için çok zorlaşıyor, ben daha çok üzülüyorum. Ama sen iyi olunca bende iyi oluyorum. Bir elmanın iki yarısı olmak böyle bir şey işte. Aşk böyle bir şey. Birde geçmişi düşünüp üzülmeni istemiyorum. Geçen geçmiş zaten önemli olan bundan sonrasını iyi değerlendirmekte. Şuan bizim üzülmeye değil iyi olmaya ihtiyacımız var.
Seni fazlasıyla özledim, haddi hesabı yok artık bu özlemin. Uçsuz bucaksız. Ama az kaldı. Dinecek tüm dertlerimiz, bitecek kederli günler. "Bir gün gönlümdeki derdi, kederi, yorgunluğu kapı dışarı edeceğim. Çünkü o gün gönlümün tokmağı 'kavuşmak' çalacak." Böyle bir söz okudum bugün çok beğendim. Bir tanem benim, canım bebeğim sabrettik, sabredeceğiz. Bu günleri unutup gideceğiz inşallah. Ben seni sonsuzca seviyorum. Her şeyim benim gönül özüm. Seni her zaman sevdiğimi unutma. Burada havalar çok serinledi. Oralar da eminim ki serindir. Üstünü örtmeyi unutma yatarken. Bir an önce oradan çıkmanı istiyorum. Çıktığında iş dışında hiçbir şey yapmayıp sadece seninle ilgilenmek istiyorum. Birlikte hayalini kurduğumuz her şeyi yapmak istiyorum. Başımın tacı ruhumun şifası gülüşü güzelim Allah'a emanet ol. Yan yana olmasak da kalbim ruhum hep seninle hep senin yanında bunu unutma.
Seni çok ama çok seviyorum.

2) Cezaevindeki sevgiliye mektup

Anlamsız hayatımın anlamı,
Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya dilimin ve aklımın yetersiz kaldığını biliyorsun. Zaten böyle büyük bir aşkı, şu kısacık satırlara sığdırmanın da hiçbir şekilde imkanı yok. Sen yanımdayken, hiçbir sıkıntımı derdimi hatırlamıyorum.
Yemene içmene dikkat et oralarda. Seni yıkılmış görmek istemiyorum. Her zaman dik duralım. Gücümüze hayran olsunlar. Sevgimiz bunları da aşacak.
Seninle yaşanan o güzel günlerin ardından bir gün bile senden ayrı kalmak, bana sensiz yapamayacağımı çok iyi göstermiş oldu. Bu hasret, bu özlem sanırım hiçbir sıkıntıya, hiçbir acıya benzemiyor.
Tek ayrılığımız bu geçirdiğimiz günlerimiz olsun.
Sen benim kalbimsin, senin üzüntün benim üzüntümdür. Derdin benim derdimdir. O omuzlarındaki yük artık sadece sende değil, ikimizin omzundadır. Evet belki yük kalkmaz ama hafifler. Çünkü biriz, biz her şeyi paylaşırız. Alıp bir parça ekmeği nasıl bölüp paylaşırsak derdimizi de, kederimizi de, yükümüzü de öyle paylaşırız. Yol arkadaşım, hayat eşim her gün yan yana yastıklarda uyuyacağım insan, ben her zaman yanındayım. Hayatta olduğum nefes aldığım her saniye süresince yanında olacağım. Sen de benim yanımda olduktan sonrada bana hiçbir şey olmaz. Sen benim babam, abim, kardeşim, annem, arkadaşım, dostum, sevgilim, yol arkadaşım, kocam her şeyimsin.
"Şimdi sen sevgilim, benden epey uzakta olabilirsin. Aramızdaki mesafelere yüzlerce gezegen sığabilir, milyonlarca insan doluşabilir, ardı sıra engeller çıkabilir. Lakin sevgilim azmim kuvvetlidir, senin için yürüdüğüm yollar boşu boşuna değildir."
Umut ediyorum ki, kavuştuğumuzda bu cehennemi cennete döndüreceksin. O gün bizim en güzel günümüz, özgürlüğümüzün en uç noktası olacak. Ben her zaman senin yanında kalmak, senin sevdiğin olmak istiyorum. Senin hayalinle uyuyup senin hayalinle güne başlıyorum. Senin sesinle uyuyup uyandığım günler bir an önce gelse keşke. Seninle oturup şöyle uzun uzun muhabbetler etmeyi nasıl özledim bir bilsen. Sana çay, kahve yapmayı, uzanıp yatakta konuşmayı, seninle zaman geçirmeyi o kadar çok özledim ki. Yarım bıraktığımız her şeyi tamamlayacağız. Kaderde bu da varmış. Her zaman kalbim seninle. Aklım hep sende. İyi olmanı diliyorum sevgilim. Dualarım hep bu yönde. Seni Allah'ıma emanet ediyorum. Kendine iyi bak, sıhhatine dikkat et.
Seni çok seviyorum.

3) Cezaevindeki kocama mektup

Merhaba hayatım cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama tek bildiğim bir şey var ki yaşadıklarımıza hala inanmakta güçlük çekiyorum. Bunda da vardır bir hayır diyorum. İnanıyorum ki eski günlerde ki gibi olacağız. Bu bir sınav bizim için. Biz senin suçsuz olduğuna kesinlikle inanıyoruz. Biz seni çok özledik. Çıkmanı dört gözle bekliyoruz. Biz güçlü durursak oğlumuz daha sağlıklı bir birey olacak. Bunun için elimden geleni yaptığıma emin olabilirsin hayatım. Ama bugünlerde çok duygusalım. Günler geçmiyor. Olanlara inanmak çok zor. Oğlumuza her baktığımda ağlayasım geliyor. Kimseye bir şey anlatamıyorum, çünkü anlattığımda insanlar bize acıyarak bakacak bazıları belki hakkımızda farklı düşünecek ve beni yıpratacaklar. Bundan dolayı sürdürebildiğim kadarıyla böyle devam edeceğim. Eski günlere dönmek için elimden geleni yapacağım. Çalışmaya devam ediyorum, buna mecburum hiç böyle hayal etmemiştim. Tam her şey yoluna girdi dediğimiz noktada bizim hayatımızı mahvettiler. Kesinlikle nazara geldik buna inanıyorum. Zor bir süreç bizi bekliyor. 8 ay nasıl geçer bilmiyorum ama sen orda psikolojini güzel tut. Kitap oku, bir el sanat kursuna git, ingilizce çalış vs. Unutma, kişi isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Biz küllerimizden yeniden doğabiliriz. Yeterki birbirimize sadakati bırakmayalım, sevgimiz saygımız baki kalsın. Hep dua ediyorum ve etmeye devam edeceğim.
Seni çok ama çok öpüyorum. Kendine iyi bak hayatımın anlamı.

4) Sevgiliye mektup örnekleri

Hayatımın anlamı,
Sen benim başıma gelen en güzel şeysin. Beni hayatın karanlığından ve solgunluğundan kurtaran gönlümün neşe ile rengarenk olmasını sağlayansın. Yüreğin o kadar büyük ve temiz ki seninle sanki bütün kara bulutlar uzaklaştı ve her yerde çok sevdiğim ebemkuşağı. Her yerde var sanki gülümseyen bir fotoğrafın güzel bakışlım. Seni görmek bile beni o kadar mutlu ediyor ki seni öylesine seviyorum ki bunu anlatmaya hiçbir kelime, hiçbir şiir, hiçbir şarkı yetmez. Sana olan aşkımı hiçbir şey ifade edemez.
Senin gibi bir güzelliğe sahip olduğum için beni ben olduğum için sevdiğini bildiğim için çok mutluyum. Benim sevgilim olduğun için dünyanın en şanslı insanıyım. Sensiz hiçbir yere ait değil hiçbir sözle mutlu değilim. Sensizken hiçbir yemekte iştahlı hiçbir mevsimde huzurlu değilim. Her an seni görmek her an senin yakınında olmak mümkünse seninle aynı yastığa baş koymak ve ömrüm boyunca seni mutlu etmek istiyorum. Seninle birlikte yaşlanmak saçlarıma düşen akları seninle birlikte saymak istiyorum. Sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın.
İyi ki benimlesin. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum.

Dilerseniz cezaevindeki sevgilinize Mextup uygulaması ile oturduğunuz yerden cezaevine mektup yazarak gönderebilirsiniz. Mextup uygulamasını telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz. Cezaevine mektup göndermek için burayı tıklayabilirsiniz. Yazacağınız mektup özel yazıcılar aracılığıyla basılarak hazırlanır ve göndereceğiniz adrese teslim edilecektir.